10 vuorokauden Läheishoito

2 100,00

Läheisten klinikan läheishoito on 10 vuorokauden vaikuttava hoitokokonaisuus päihdeläheisille ja läheisriippuvaisille. Läheisen rooliin ja läheisriippuvuuteen kuuluu vahvasti ylivastuullisuus ja pakonomainen suorittaminen. Tämän vuoksi ensiaskeleen tuleekin olla pysähtyminen ja rauhoittuminen. Hoitojaksollamme saat mahdollisuuden levätä ja pysähtyä Sinun, elämäsi tärkeimmän ihmisen äärelle.

Tuotetunnus (SKU): lh-10 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Läheishoidon tavoitteena on menneisyyden kokemuksista vapautuminen kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Läheishoidossa hyödynnämme ammatillisen asiantuntijuuden lisäksi 12-askeleen toipumisohjelmaa, vertaistuellista yhteisöllisyyttä, kokemusasiantuntijuutta sekä terapeuttisia työkaluja, kuten elämänjana, ketjuanalyysi ja sukupuu työskentely.

Tarkastelemme turvallisessa pienryhmässä menneisyydessä omaksuttuja toimintamallejamme ja niiden seurauksia elämässämme.

Tunnetyöskentely näyttelee suurta roolia. Tutustumme primääri- ja sekundääritunteisiimme kohtaamisessa tapahtuvan vuorovaikutuksen ja kehollisuuden avulla. Opettelemme uusia toimintamalleja ja reflektoimme näiden vaikutusta oloomme ja ympäristöömme. Työskentelymme tavoitteena on osallistujan itsetuntemuksen lisääminen ja yksilöllisten voimavarojen löytäminen ja vahvistaminen.

Lue lisää läheishoidostamme täältä.

**OSTOTAPAHTUMAN YHTEYDESSÄ MAINITSETHAN VARAAMASI LÄHEISHOIDON AJANKOHDAN**

Varaa paikkasi tai kysy lisää:

[email protected] / 041-3122592 / 041-3189162

Scroll to Top