Läheisten viikonloppu

349,00 sis alv 24%

Oletko kasvanut päihdeperheessä? Oletko ollut, tai oletko nyt parisuhteessa päihderiippuvaisen kanssa? Onko lapsesi, tai toinen perheenjäsenesi sairastunut päihderiippuvuuteen? Pohditko sitä, miten menneisyys päihderiippuvaisen lähellä vaikuttaa sinuun vielä tänäkin päivänä? Huomaatko omien voimiesi hiipuvan ja elämänlaatusi heikentyneen?

Läheisten klinikan läheisten viikonloppu on intensiivinen kurssiviikonloppu kaikille päihderiippuvaisten läheisille. Läheisten viikonlopussa saat kattavan ymmärryksen siitä, miten päihderiippuvuus perheessä alkaa vaikuttamaan jokaiseen yksilöön ja lopulta kokonaisvaltaisesti jokaiseen elämän osa-alueeseen.

Ammatillisen tiedon lisäksi saat mahdollisuuden tutustua vertaistuen voimaan, sekä läheisohjaajiemme ammatillisen ohjauksen ja tuen.

Osastot: ,

Läheisten viikonloppu alkaa perjantai – iltana klo 17 ja päättyy lauantaina noin klo 18 Läheisten Klinikalla, osoitteessa Sokerikatu 1, 24100 Salo.

Läheisten viikonlopun hinta on 349€ ( sis. alv24% ) Hintaan sisältyy luennot, välipalat, sekä lämmin lounas. Voit maksaa kurssiviikonlopun myös erissä, maksunvälittäjän ehtojen mukaisesti. Majoitus on omakustanteista ja annamme mielellämme vinkkejä lähialueen majoitusvaihtoehdoista.

** Ilmoitathan ostotapahtuman yhteydessä lisätietoihin valitsemasi kurssiviikonlopun päivämäärät **

Päihdeinfo – Päihderiippuvaisen kokemus                    ( Perjantai ilta 17 – 22 )

  • Miksi päihderiippuvainen toimii, niin kuin toimii?
  • Miksi päihderiippuvainen ei ymmärrä omaa parastaan?
  • Miksei hän lopeta? Miksei hän muutu?
  • Miten päihderiippuvaisen saa hoitoon?

Läheisinfo –   Läheisen kokemus                                    ( Lauantai päivä 9 – 18 )

  • Roolimallit
  • Toimintahäiriön kehittyminen perhesysteemiin
  • Läheisriippuvuuden synty
  • Hoitovaihtoehtoja

Pakkaa mukaasi nenäliinoja, villasukat, rento vaatetus ja avoin mieli. Meille olet tervetullut juuri omana itsenäsi. Rooleja ei tarvita. Tyylillemme uskollisena luvassa ei ole kliinisen kylmää ammattiluentoa, vaan aitoa, tunteita herättävää puhetta riippuvuussairaudesta sen kaikissa ilmenemismuodoissa. Ihmisiltä ihmisille.

Tavoitteemme on, että saat kotiin viemisiksi paljon ymmärrystä, tietoa ja ennen kaikkea toivoa siitä, että muutos on mahdollista. Toivotamme juuri Sinut lämpimin halauksin tervetulleeksi läheisten viikonloppuun!

Läheisten klinikan tiimi

Vieritä ylös