Irti läheisriippuvuudesta – yksilöohjaus ( Voimassa 30.11 asti )

1 299,00

Yksilöohjaus on suunniteltu sinulle, joka kaipaat intensiivisempää ja kohdennettua tukea juuri sinun tilanteeseesi. Yksilöohjaus pitää sisällään viisi etätapaamista (2x45min) ja 3 intensiivipäivää.

Tuotetunnus (SKU): lr-yo Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Yksilöohjauksen tavoitteena on, että osallistuja saa syvällisen ymmärryksen siitä, miten menneisyys päihdeongelmaisen (tai muulla tavoin toimintahäiriöisen) kanssa on vaikuttanut nykyhetkeen ja läheisriippuvuuden syntyyn. Osallistuja pystyy havaitsemaan omat haitalliset toimintamallinsa ja selviytymismekanisminsa, jotka saattavat edelleen toimia hyvän elämän esteenä aiheuttaen negatiivisia tunnekokemuksia. Osallistuja havaitsee oman läheisriippuvuutensa seuraukset ja hän kykenee hahmottamaan muutokseen tarvittavia ratkaisuja ja toteuttamaan niitä.

Paras sijoitus ikinä, mitä voisin itselle tehdä. Toivoisin jokaisen tämän maan kansalaisen käyvän saman opin läpi, jolla vähäkään tuntuu et nyt tässä on jotakin pielessä. Itsellä ainakin muuttui käsitys joka ikisestä pienestä asiasta.

Tärkein oppi on et vain minä olen vastuussa vain omasta elämästäni. Minun ei tarvitse olla vastuussa muiden tunteista, jokainen aikuinen pystyy itse olemaan vastuussa omista tunteistaan niin kun minäkin olen. Ja myös että olen armollinen itselle, pikku hiljaa harjotellaan!

Yksilöohjauksen sisältö oli hyvä ja varsinkin intensiivipäivät! Ei haitannut ollenkaan vaikka on etänä. Nopeesti tottui siihen ja lämmin tunnelma välittyi ruudunkin läpi.?

Ohjauksen jälkeen tavoitteena on, että osallistuja kykenee näkemään itsensä vastuullisena oman elämänsä toimijana ja valjastamaan omat voimavarat käyttöönsä eläen nykyhetkeä, eikä menneisyyttä. Hän kokee itsensä ja elämänsä arvokkaaksi, tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi.

Ohjauksen viitekehyksenä toimii toipumiskeskeinen työote, jota sovelletaan mm. Minnesota-Mallisissa hoitokeskuksissa. Ohjauksessa tutustutaan myös 12-askeleen toipumisohjelmaan, sekä toipumista tukevaan kirjallisuuteen. Ohjauksessa hyödynnetään terapeuttista keskustelua, näyttöön perustuvaa hoitotyötä ( DKT, sekä Kognitiivinen käyttäytymisterapia), ratkaisukeskeistä työotetta, sekä kokemusasiantuntijuutta/vertaistukea.

Kukin ohjaus räätälöidään vastaamaan osallistujan yksilöllisiin tarpeisiin.

Yksilöohjaus pitää sisällään viisi etätapaamista (2x45min) ja 3 intensiivipäivää Salossa. Ohjaaja voi tulla tarvittaessa myös osallistujan kotipaikkakunnalle, jolloin matkakuluista laskutetaan erikseen.

Intensiivipäivien majoitus, ruokailu ja kuljetukset ovat omakustanteista.

Vieritä ylös