Kaikki kurssit

Valitse kursseistamme juuri sinulle sopivin.

€480

Irti läheisriippuvuudesta -verkkokurssi

Asiakkaidemme kertomaa

Paras sijoitus ikinä, mitä voisin itselle tehdä. Toivoisin jokaisen tämän maan kansalaisen käyvän saman opin läpi, jolla vähäkään tuntuu et nyt tässä on jotakin pielessä. Itsellä ainakin muuttui käsitys joka ikisestä pienestä asiasta. Tärkein oppi on et vain minä olen vastuussa vain omasta elämästäni. Minun ei tarvitse olla vastuussa muiden tunteista, jokainen aikuinen pystyy itse olemaan vastuussa omista tunteistaan niin kun minäkin olen. Ja myös että olen armollinen itselle, pikku hiljaa harjotellaan! Yksilöohjauksen sisältö oli hyvä ja varsinkin intensiivipäivät! Ei haitannut ollenkaan vaikka on etänä. Nopeesti tottui siihen ja lämmin tunnelma välittyi ruudunkin läpi.😇"
Yksilöohjaus
Se oli matka itseeni. Syvimpien asioiden äärelle. Sinne, minne oli pakattu vuosikymmenten tunteet. Sitä pakettia aloin sitten pala kerrallaan purkamaan ja jokaisen uudelleen eletyn kokemuksen myötä tunsin, kuinka oloni helpottui ja hengittäminen keveni. Olin juossut niitä vanhoja asioita koko ikäni pakoon peläten, että ne repisivät minut johonkin syvään kuiluun, josta en enää koskaan nousisi. Tuntui niin helpottavalta huomata, ettei näin käynytkään.
Tyyni läsnäolosi ja se, että kuuntelit aidosti, oli todella eheyttävä kokemus. Halaisin jos voisin 🤗 Ymmärrys läheisriippuvuuteen kasvoi roimasti. Kiitos!
Olet ollut turvallisena tukena minulle raitistumisessani ja toipuessani läheisriippuvuudestani.
Scroll to Top